Despre noi

De ce platforma "Bărbat de închiriat"? Ce este această platformă, ce presupune ea? De unde această idee? Şi la urma urmei de ce să închiriezi un bărbat? Cine ar face aşa ceva şi de ce? Este un alt site pentru escorte? Este un site de matrimoniale?

Social Workforce Management este primul lucru care imi vine in minte atunci cand incerc sa formulez un raspuns întrebărilor de mai sus. În primul rand aplicaţia "Bărbat de închiriat" se doreşte a fi o unealtă utilă, de bun simţ, şi de ce nu, un trend! Toţi am închiriat un bărbat măcar odată în viaţă, indiferent de sex, poziţie socială, religie sau culoare politică: zugravul, lacatuşul, meditatorul, instalatorul, sunt doar câteva exemple la care mă gândesc. Este normal să atragi, să închiriezi o resursă de care nu dispui la un anumit moment, mai exact, să chemi pe cineva priceput să te ajute.

 

Bun venit pe prima pagina a istoriei sistemului Social Workforce Management - Barbat de Inchiriat !

Iata-ne acum aici, am pornit! O mica echipa entuziasta in spatele butoanelor. Plini de idei, de sperante si pusi pe fapte mari. Alaturi de voi in aceasta poveste pe care o scriem de astazi ! De astazi, suntem o echipa  care se mareste cu fiecare dintre voi care se va inregistra si va folosi platforma. Impreuna scriem istoria. Facem ceva ce nu a mai facut nimeni in Romania pana astazi!

Este o pagina alba pe care de azi o scriem toti: noi de la butoane incercam sa tinem lucrurile stabile, iar voi va oferiti serviciile, interactionati, acordati suport. Noi si voi suntem impreuna in asta, si incepand cu acest moment scriem povestea. Haideti sa o facem minunata, originala si speciala. Haideti sa facem ceva util si extraordinar!

Start joc, start poveste!


NOTA:  "BDI - versiunea alfa" reprezinta o versiune de test, gratuita, cu functionalitati partiale si experimentale. Exista probabilitatea intampinarii unor probleme sau anomalii in afisarea unor informatii. Vom incerca sa amelioram intr-un timp rezonabil sesizarile voastre pe care le puteti transmite folosind formularul de contact.