Conditii de utilizare

Exprimarea corectă şi cursivă în limba română, respectarea ortografiei limbii reprezintă o importantă componentă importantă a imaginii proprii în lumea virtuală reflectând nivelul educaţiei unui individ. Neglijenţa în exprimare şi în scris, ba mai mult, tratarea cu nepăsare a observaţiilor şi replicile defensive precum „cine mai are nevoie de gramatică în ziua de azi?”, „nu e important cum scrii ci cum te comporţi”, „aşa se întâmplă când te grăbeşti” denotă neglijenţă cu propria imagine şi lipsă de respect pentru interlocutor. „Măcelarirea” limbii române este primul comportament pe care îl descurajez în utilizarea platformei BDI.


Agresivitatea în exprimare, limbajul licenţios, hărţuirea şi presiunea în abordare, îndreptate către o altă persoană sunt lucruri de netolerat în zona noastră de prezenţă. Se impune abordarea unui limbaj şi a unor maniere de exprimare şi abordare elegante, discrete.


Puterea negaţiei 
: cuvântul „nu” în limba română denotă lipsa acordului şi negaţie, nu o invitaţie la hărţuire şi insistenţe sau negociere. Partenerul tău va aprecia întotdeauna o retragere liniştită,capacitatea şi maturitatea în a gestiona un refuz. Refuzul poate să apară uneori şi pentru că se încalcă eticheta şi regulile de bun simţ.  Creşte-ţi şansele de a primi răspunsuri pozitive printr-o manieră de abordare corectă şi elegantă.


SPAM
: este normal să doreşti promovarea calităţilor proprii sau a serviciilor oferite, să le faci cunoscute tuturor. La urma urmei reclama are un rol pozitiv. Nu însă şi reclamele nesolicitate. Contul tău poate să promoveze calităţile sau serviciile tale. Este însă suficient. Cine doreşte sa afle mai multe poate cere detalii. SPAM-ul reprezintă agresiune virtuală şi nu încurajez folosirea acestei metode care la urma urmei nu este apreciată nici de tine, când dimineaţa îţi gaseşti căsuţa e mail plină cu mesaje nesolicitate. Dacă ţie nu îţi place, gândeşte-te că nici celorlalţi nu le place.