Publicat pe : 06/11/2013
Autor xander,Admins
Categorie hot this week
0 comentarii


Din cauza faptului ca in luna octombrie am schimbat gazduirea site-ului nostru (www.barbat-de inchiriat.ro) o scurta perioada de timp platforma noastra a fost indisponibila. de timp platforma noastra a fost indisponibila.  Dupa o frumoasa colaborare cu Hostgate, ne vedem nevoiti sa ne mutam in 'casa noua'. Hosterul nostru si-a incheiat activitatea. Ii multumim pentru ca ne-a fost alaturi in primii ani de existenta (in care am dezvoltat si am testat intens platforma) iar noi mergem mai departe evoluand pas cu pas. 
Am profitat de aceasta ocazie si am pus site-ul nostru pe un server SSD, astfel incat viteza de accesare a platformei sa fie cat mai buna si experienta in utilizare sa fie una placuta.
Profitam deasemenea de ocazie sa anuntam si data aproximativa in care platforma va intra in versiunea 1.0 - finala a site-ului. Luna noiembrie 2015 va marca momentul in care vom functiona la intreaga capacitate si vom avea o varianta stabila. Lansarea oficiala, desi a fost planificata pentru luna noiembrie, cel mai probabil va mai fi amanata din cauza contextului international si a nefericitelor evenimente din ultima perioada. In semn de respect pentru victimele terorismului ni se pare normal sa amanam momentele in care sa ne bucuram si sa sarbatorim.

Pana atunci, multumim celor care deja ne-au vizitat, scris sau au contribuit prin activitatea lor la
testarea paginilor noastre.


Comentarii


Adauga un comentariu

Numar de verificare