Publicat pe : 22/08/2014
Autor editor,Editor
Categorie organizatoric
0 comentarii
Fie ca ne apropiem de perioada alegerilor, fie ca suntem in plina campanie electorala sau nu, toti suntem Pro sau Contra. Ca e vorba de politica, de fotbal, de religie sau de vreo idee mai exotica, toti suntem fie pro fie contra. Dar barbat-de-inchiriat.ro ?
Cu cine tinem? Ce idei promovam? Suntem pro sau contra? Ce pozitie adoptam? 
Pentru ca suntem in mediul electronic, pentru ca existam intr-o lume virtuala, ne vom referi la mediu, la fenomenul 'cyber', la virtual.
Bun, avem subiectul. Noi cu cine votam? Noi cum votam? 
Daca ar fi sa ne gandim un pic la misiunea noastra, in mod clar ne situam la polul ANTI, sau CONTRA. 
Astazi din ce in ce mai multa lume se izoleaza in spatele monitoarelor, ecranelor, tastelor, traieste idile virtuale, se indragosteste sau desparte folosind un telefon sau o tableta, o camera de chat sau facebook.
Sentimentele noastre, experientele, deja imateriale, devin simple mesaje. Ne izolam si dezumanizam, sclavi ai aparatelor si dependenti de ele. Cu mii de prieteni virtuali si totusi singuri.
Noi suntem CONTRA si ANTI !
www.barbat-de-inchiriat.ro iti pune la dispozitie o metoda simpla prin care iti poti alege un partener pentru iesit, un ajutor, amic, companion, o metoda de a-ti rezolva diverse probleme si sarcini!
Nu suntem o retea de socializare! Scopul nostru nu este de a pune oameni in contact pentru discutii interminabile, sterile, care in final conduc catre izolare! Scopul nostru este sa aducem oamenii langa alti oameni, suflet langa suflet, astfel incat TU sa poti alege un om potrivit care sa fie la locul potrivit atunci cand esti singura, atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor, atunci cand ai probleme. Pentru  ca un ecran de computer, pentru ca un prieten intr-o lista nu inseamna nimic atunci cand esti singura si ai nevoie de ajutor. Ai nevoie de un suflet, de o mana de ajutor, de un camarad, de un companion, de un om!
Noi suntem pro umanitate, noi suntem PRO comunitate, noi suntem PRO real, noi suntem aici pentru tine!

Comentarii


Adauga un comentariu

Numar de verificare